ΡΟΉ ΑΝΑΡΤΉΣΕΩΝ$type=carousel$sn=0$cols=4$va=0$count=12$show=post

$type=ticker$count=12$cols=4$cate=0$sn=0$show=home

$type=slider$m=0$rm=hide$cate=1$c=8$show=home

Μελέτη Σοκ: Σεισμικές αποδείξεις για την ελεγχόμενη κατεδάφιση των πύργων στις 9/11 (Video)

SHARE:



  • Ακόμα μια γραμμή στοιχείων δείχνουν κατεδάφιση…!
  • Όλα σχεδιάστηκαν για να ακολουθήσουν οι ευρείας κλίμακας πολεμικές επιχειρήσεις των επόμενων ετών!

Ο Αντρέ Rousseau είναι ένας Καθηγητής Γεωφυσικής και Γεωλογίας, πρώην ερευνητής στο Γαλλικό Εθνικό Κέντρο Επιστημονικής Έρευνας (CNRS), ο οποίος έχει δημοσιεύσει 50 εργασίες σχετικά με τις σχέσεις μεταξύ των χαρακτηριστικών των προοδευτικών μηχανικών κυμάτων και τη γεωλογία.


Ο Δρ Rousseau είναι ένας εμπειρογνώμονας για τη μέτρηση των ακουστικών κυμάτων.
Ο Rousseau λέει ότι τα σεισμικά κύματα που μετρόνται στις 11 Σεπτεμβρίου αποδεικνύει ότι τα 3 κτίρια ρίχτηκαν από ελεγχόμενη κατεδάφιση. Συγκεκριμένα, σε ένα νέο επιστημονικό άρθρο που δημοσίευσε η Εφημερίδα της 9/11 Studies , ο Rosseau γράφει:


Τα σεισμικά σήματα που διαδίδονται από τη Νέα Υόρκη στις 11 Σεπτεμβρίου 2001, καταγράφονται σε Palisades (34 χλμ.) και δημοσιεύονται από το Lamont-Doherty Earth Observatory του Πανεπιστημίου Κολούμπια (LDEO), εδώ έχουν υποβληθεί σε μια νέα κρίσιμη μελέτη σχετικά με τις πηγές τους. Ο σκοπός της παρούσας εργασίας είναι να αποδείξει ότι η φύση των κυμάτων, οι ταχύτητες, οι συχνότητές τους, και τα μεγέθη ακυρώνουν τις επίσημες εξηγήσεις που καταδεικνύουν ως πηγές την κρούση των δίδυμων πύργων από τα αεροπλάνα και οδηγούν σε καταρρεύσεις των τριών κτιρίων, WTC1, WTC2 και WTC7.
***
Πρώτα απ 'όλα, θα δείξουμε τις αντιφάσεις στην επίσημη εξήγηση μεταξύ των σεισμικών δεδομένων και τη χρονική στιγμή των γεγονότων. Στη συνέχεια, θα επισημάνω ότι είναι περίεργο το γεγονός ότι ίδια γεγονότα (κρούσεις πανομοιότυπων πύργων από τη μία πλευρά, και καταρρεύσεις των ίδιων πύργων από την άλλη πλευρά) στην ίδια θέση θα είχαν δημιουργήσει σεισμικές πηγές διαφόρων μεγεθών. Έχουμε αποδείξει ότι μόνον ισχυρά εκρηκτικά θα μπορούσαν να είναι η αιτία αυτών των σεισμικών κυμάτων, σύμφωνα με τις παρατηρούμενες χαμηλές συχνότητες . Ανάλογα με τη φύση των καταγεγραμμένων κυμάτων (το σώμα και τα επιφανειακά κύματα), μπορούμε να υποθέσουμε μια τοποθεσία για κάθε πηγή έκρηξης. Σύμφωνα με την παρουσία των κυμάτων διατμήσεως ή της παρουσίας Rayleigh κυμάτων μόνο, υποθέτουμε μία υπόγεια ... έκρηξη .
***
Κοντά στη χρονική στιγμή των πτώσεων των αεροσκαφών στους δίδυμους πύργους και κατά τη διάρκεια που αυτοί καταρρέουν, καθώς και κατά τη διάρκεια της κατάρρευσης της WTC7, δημιουργούνται σεισμικά κύματα. Εις το βαθμό ότι (1) τα σεισμικά κύματα δημιουργούνται μόνο από σύντομες ώσεις και (2) οι χαμηλές συχνότητες που σχετίζονται με την ενέργεια ενός μεγέθους που είναι συγκρίσιμο με ένα σεισμικό γεγονός, τα κύματα καταγράφονται σε Palisades και αναλύθηκαν με LDEO έχουν αναμφισβήτητα μια εκρηκτική προέλευση . Ακόμη και αν οι συγκρούσεις των αεροπλάνων »και η πτώση των συντριμμιών από τους πύργους πάνω από το έδαφος θα μπορούσε να έχει σεισμικά κύματα που δημιουργούνται, το μέγεθός τους θα ήταν ανεπαρκής για να καταγραφεί 34 χιλιόμετρα μακριά και θα έπρεπε να είναι πολύ παρόμοια και στις δύο περιπτώσεις, η μία στην άλλη .
Όπως δείξαμε, δεν ήταν.
***
Εμείς μπορούμε μόνο να συμπεράνουμε ότι οι πηγές των κυμάτων ήταν ανεξάρτητες καιπυροδοτήθηκαν από εκρηκτικά ....
***
Η Ελεγχόμενη κατεδάφιση των πύργων , που βεβαιώνεται από την οπτική και ηχητική κατάθεση μάρτυρα, καθώς και από τις παρατηρήσεις των βιντεοσκοπήσεων από τις καταρρεύσεις, επιβεβαιώνεται και αποδεικνύεται από την ανάλυση των σεισμικών κυμάτων που εκπέμπονται κοντά στο χρόνο των πτώσεων των αεροπλάνων και στις στιγμές κατάρρευσης.


Η σεισμική ανάλυση είναι μόνο μία από τις πολλές γραμμές των επιστημονικών αποδείξεων που μας δείχνουν ότι 3 κτίρια έπεσαν με ελεγχόμενη κατεδάφιση:
ΠΗΓΗ

διαβάστε παλαιοτέρα σχετικά άρθρα
Αν σας άρεσε το θέμα κάντε ένα "Like" και κοινοποιήστε το στους Φίλους σας...! 

COMMENTS

Αξίζει να το δεις$type=one$count=1$va=1$icon=show$source=random$snippet=hide$meta=hide$readmore=0

Αρχαία Ελλάδα$type=one$count=1$va=true$icon=show$source=random$snippet=hide$meta=hide$readmore=0

/fa-clock-o/ ΒΔΟΜΑΔΑ$type=one$snippet=46

Όνομα

Αγρογλυφικά,59,ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ,195,Αμφίπολη,9,Ανακαλύψεις,274,ΑΝΕΞΗΓΗΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,398,Αξίζει να το δεις,701,Αποκαλύψεις,308,Αποστολή «Ροζέτα»,1,ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ,4,Αρχαία Ελλάδα,55,Αρχαίοι Έλληνες,23,ΑΡΧΑΙΟΙ ΕΞΩΓΗΪΝΟΙ-ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ,88,ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ,2,Διαστημα,175,Διάφορα,562,ΕΚΠΟΜΠΕΣ,10,Ελλάδα,493,Εξηγώντας τα Μυστήρια,3,ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ,424,ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ,402,ΕΠΙΣΤΗΜΗ,203,ΕΠΙΣΤΗΜΗ-ΔΙΑΣΤΗΜΑ,600,ΕΡΕΥΝΑ,41,ΕΡΤ,1,Ήλιος,84,Θεωρίες,94,ΙΣΤΟΡΙΑ,22,ΙΣΤΟΡΙΕΣ-ΜΥΘΟΙ,106,ΚΟΣΜΟΣ,327,Κώδικας Μυστηρίων,4,Μαγεία,23,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΟ,237,Μήπως μας κρύβουν κάτι,272,ΜΥΣΤΗΡΙΑ,665,ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΣΥΝΟΜΩΣΙΕΣ,464,Νέα Τάξη Πραγμάτων,342,ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ,208,Πέτρος Ζωγράφος,6,Προβλέψεις,81,Προφητείες,35,Σαν σήμερα,50,Σελήνη,40,Στρατιωτικά,98,Τα άρθρα μας,527,Τεχνολογία,88,Υγεία,197,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,10,ΦΥΣΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,175,Φωτογραφία της ημέρας,1,Ψυχολογία,37,AΡΧΑΙΟΤΗΤΑ-ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΙ,10,AΡΧΑΙΟΤΗΤΑ-ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΙ ΤΟΠΟΙ,533,AfterDark Project,11,Curiosity,80,Ghost Adventures Team,4,Greek Paranormal Society,9,illuminati,4,ISS,41,Nasa,171,UFO,527,Uncovering Aliens,1,VIDEO,922,X-FILES,5,
ltr
item
ANEΞΗΓΗΤΑ-ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ: Μελέτη Σοκ: Σεισμικές αποδείξεις για την ελεγχόμενη κατεδάφιση των πύργων στις 9/11 (Video)
Μελέτη Σοκ: Σεισμικές αποδείξεις για την ελεγχόμενη κατεδάφιση των πύργων στις 9/11 (Video)
Μελέτη Σοκ: Σεισμικές αποδείξεις για την ελεγχόμενη κατεδάφιση των πύργων στις 9/11 (Video)
http://1.bp.blogspot.com/-DamBBPeHQAI/UMKKtnxd4OI/AAAAAAAAafI/eKwm-pzl958/s640/pirgoiimage-37079-panoV9-xsnb.jpg
http://1.bp.blogspot.com/-DamBBPeHQAI/UMKKtnxd4OI/AAAAAAAAafI/eKwm-pzl958/s72-c/pirgoiimage-37079-panoV9-xsnb.jpg
ANEΞΗΓΗΤΑ-ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ
http://aneksigita-fainomena.blogspot.com/2012/12/911-video.html
http://aneksigita-fainomena.blogspot.com/
http://aneksigita-fainomena.blogspot.com/
http://aneksigita-fainomena.blogspot.com/2012/12/911-video.html
true
8235600035096952317
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Διαβάστε περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE Αναζήτηση ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy