ΡΟΉ ΑΝΑΡΤΉΣΕΩΝ$type=carousel$sn=0$cols=4$va=0$count=12$show=post

$type=ticker$count=12$cols=4$cate=0$sn=0$show=home

$type=slider$m=0$rm=hide$cate=1$c=8$show=home

Υπήρχαν δύο συντριβές UFO στο Roswell, υποστηρίζει πρώην πιλότος της Πολεμικής Αεροπορίας ο οποίος λέει ότι ήταν εκεί.

SHARE:


Εξήντα-πέντε χρόνια μετά την υποτιθέμενη συντριβή UFO στο Roswell, στο Νέο Μεξικό, ένας συνταξιούχος της Πολεμικής Αεροπορίας αναφέρει ότι όχι μόνο ήταν ένα συγκλονιστικό περιστατικό που πραγματικά έγινε αλλά αυτό συνέβη δύο φορές. Ο Γάλλος Αντισυνταγματάρχης Richard ο οποίος υπηρέτησε στο αμερικανικό στρατό για περισσότερα από 27 χρόνια, ήταν στην περιοχή του Alamagordo,του Νέου Μεξικού, το 1947, όταν ένα ασυνήθιστο αντικείμενο έπεσε από τον ουρανό και συνετρίβη στο έδαφος στο Roswell.
Οι στρατιωτικές αρχές εξέδωσαν δελτίο τύπου μετά το συγκλονιστικό περιστατικό, λέγοντας ότι πολλές φήμες σχετικά με ιπτάμενο δίσκο έγιναν πραγματικότητα χθες και ο αξιωματικός υπηρεσίας πληροφοριών της 509ης ομάδας της όγδοης Πολεμικής Αεροπορίας, του Roswell Air Field, ήταν αρκετά τυχερός που συνάντησε ένα εξωγήινο δίσκο.


Μόλις 24 ώρες αργότερα, ο στρατός αποσύρει τις δήλωση και ισχυρίστηκε ότι το αντικείμενο ήταν ένα μετεωρολογικό μπαλόνι που είχε συντριβεί σε ένα κοντινό αγρόκτημα. Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και το κοινό δέχτηκε την εξήγηση χωρίς ερώτησης. Οι γάλλοι πιλότοι όμως το είχαν υπό αμφισβήτηση τη γραμμή του στρατού για το περιστατικό.''Υπήρχαν στην πραγματικότητα δύο συντριβές στο Roswell, που οι περισσότεροι άνθρωποι δεν γνωρίζουν", είπε γαλλικά στην The Post Huffington .Το πρώτο καταρρίφθηκε από ένα πειραματικό αεροπλάνο των ΗΠΑ, που πετούσε στο White Sands, στον Νέο Μεξικό, και πυροβόλησε με ένα πειραματικό όπλο ηλεκτρονικού παλμού και γι 'αυτό συνετρίβη.



Ο Γάλλος πιλότος της Πολεμικής Αεροπορίας, των ΗΠΑ ήταν στο Alamagordo, το 1947 είχε πετάξει εκατοντάδες πολεμικές αποστολές στην Κορέα και τη Νοτιοανατολική Ασία, και ο οποίος κατείχε διάφορες θέσεις εργασίας για Στρατιωτικών Πληροφοριών.

Στην ιστορία υπάρχουν και αντιδράσεις από έναν άλλο απόστρατο αξιωματικό που αμφιβάλλει για την ιστορία του Γάλλου. "Δεν υπάρχει πιθανότητα!!" είπε ο συνταγματάρχης John Alexander , ο οποίος είχε δη άκρως απόρρητα αρχεία των ΑΤΙΑ όταν είχε πρόσβαση στη δεκαετία του 1980. Ο συνταγματάρχης από τότε δημιούργησε μια υψηλού επιπέδου ομάδα κυβερνητικών αξιωματούχων και επιστημόνων που διαπίστωσε ότι, ενώ το φαινόμενο των UFO είναι πραγματικό, δεν μπόρεσαν να βρουν αποδείξεις για την επίσημη συγκάλυψη."Στη δεκαετία του 1980, υπήρχε ανάπτυξη των παλμών ισχύος σε οπλικά συστήματα. Στη δεκαετία του '60, είχαν ένα σύστημα λέιζερ, αλλά το φάσμα του ήταν εξαιρετικά περιορισμένο, και δεν θα έκανε απόλυτος τίποτε σαν λειτουργικά όπλα λέιζερ σε αυτό το χρονικό διάστημα", δήλωσε.







Ο Γάλλος πιλότος ανέφερε ότι υπήρχε και μια δεύτερη συντριβή UFO κοντά στο Ρόσγουελ λίγες μέρες μετά την πρώτη. "Ήταν λίγα μίλια από το αρχικό σημείο συντριβής " "Πιστεύουμε ότι ο λόγος που ήταν εκεί εκείνη τη στιγμή ήταν να προσπαθήσει να ανακτήσει μέρη και τυχόν επιζώντες από την πρώτη συντριβή" "Έχω δει φωτογραφίες από τα συντρίμμια του UFO που είχε επιγραφές που έμοιαζαν σαν να ήταν σε μια αραβική γλώσσα, είχαν και αριθμούς για κάθε ένα από αυτά"


Όλα αυτά επιβεβαιώνουν τον πρώην πράκτορας της CIA Chase Μπράντον , ο οποίος ισχυρίστηκε ότι βρήκε στοιχεία στα κεντρικά γραφεία της CIA στη δεκαετία του 1990 με αναγραφή "Ρόσγουελ" ο Brandon είπε στην εφημερίδα HuffPost ότι κοίταξε και είδε το έντυπο υλικό και φωτογραφίες που επιβεβαιώνουν τις υποψίες του ότι το αντικείμενο που συνετρίβη στο Roswell, ήταν μια μηχανή που σαφώς δεν προερχόταν από αυτόν τον πλανήτη."


Σήμερα ο Γάλλος πιλότος ο οποίος υπηρέτησε πάνω από 27 χρόνια στο στρατό, ήταν ερευνητής και σκεπτικιστής για την περίφημη μελέτη της Πολεμικής Αεροπορίας των ΑΤΙΑ, που είναι γνωστή ως Project Blue Book , το οποίο ξεκίνησε το 1947. Ο Γάλλος πιλότος ανέφερε ότι ήταν ένας από τους συντάκτες του Project Blue Book, που ξεκίνησε από το Γραφείο Ειδικών Ερευνών, στο Spokane, Wash και ένα από τα καθήκοντα που είχε το 1952 ήταν να καταρρίψουν τις ιστορίες με τα "πράσινα ανθρωπάκια," "Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία γι 'αυτό στο μυαλό μου, δεν υπήρχε καμία αμφιβολία ότι τα ΑΤΙΑ ήταν αληθινά . "


Αν σας άρεσε το θέμα κάντε ένα "Like" και κοινοποιήστε το στους Φίλους σας...! ΠΗΓΗ

COMMENTS

Αξίζει να το δεις$type=one$count=1$va=1$icon=show$source=random$snippet=hide$meta=hide$readmore=0

Αρχαία Ελλάδα$type=one$count=1$va=true$icon=show$source=random$snippet=hide$meta=hide$readmore=0

/fa-clock-o/ ΒΔΟΜΑΔΑ$type=one$snippet=46

Όνομα

Αγρογλυφικά,59,ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ,195,Αμφίπολη,9,Ανακαλύψεις,274,ΑΝΕΞΗΓΗΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,398,Αξίζει να το δεις,701,Αποκαλύψεις,308,Αποστολή «Ροζέτα»,1,ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ,4,Αρχαία Ελλάδα,55,Αρχαίοι Έλληνες,23,ΑΡΧΑΙΟΙ ΕΞΩΓΗΪΝΟΙ-ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ,88,ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ,2,Διαστημα,175,Διάφορα,562,ΕΚΠΟΜΠΕΣ,10,Ελλάδα,493,Εξηγώντας τα Μυστήρια,3,ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ,424,ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ,402,ΕΠΙΣΤΗΜΗ,203,ΕΠΙΣΤΗΜΗ-ΔΙΑΣΤΗΜΑ,600,ΕΡΕΥΝΑ,41,ΕΡΤ,1,Ήλιος,84,Θεωρίες,94,ΙΣΤΟΡΙΑ,22,ΙΣΤΟΡΙΕΣ-ΜΥΘΟΙ,106,ΚΟΣΜΟΣ,327,Κώδικας Μυστηρίων,4,Μαγεία,23,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΟ,237,Μήπως μας κρύβουν κάτι,272,ΜΥΣΤΗΡΙΑ,665,ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΣΥΝΟΜΩΣΙΕΣ,464,Νέα Τάξη Πραγμάτων,342,ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ,208,Πέτρος Ζωγράφος,6,Προβλέψεις,81,Προφητείες,35,Σαν σήμερα,50,Σελήνη,40,Στρατιωτικά,98,Τα άρθρα μας,527,Τεχνολογία,88,Υγεία,197,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,10,ΦΥΣΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,175,Φωτογραφία της ημέρας,1,Ψυχολογία,37,AΡΧΑΙΟΤΗΤΑ-ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΙ,10,AΡΧΑΙΟΤΗΤΑ-ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΙ ΤΟΠΟΙ,533,AfterDark Project,11,Curiosity,80,Ghost Adventures Team,4,Greek Paranormal Society,9,illuminati,4,ISS,41,Nasa,171,UFO,527,Uncovering Aliens,1,VIDEO,922,X-FILES,5,
ltr
item
ANEΞΗΓΗΤΑ-ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ: Υπήρχαν δύο συντριβές UFO στο Roswell, υποστηρίζει πρώην πιλότος της Πολεμικής Αεροπορίας ο οποίος λέει ότι ήταν εκεί.
Υπήρχαν δύο συντριβές UFO στο Roswell, υποστηρίζει πρώην πιλότος της Πολεμικής Αεροπορίας ο οποίος λέει ότι ήταν εκεί.
Υπήρχαν δύο συντριβές UFO στο Roswell, υποστηρίζει πρώην πιλότος της Πολεμικής Αεροπορίας ο οποίος λέει ότι ήταν εκεί.
http://www.huforc.gr/Racent%20ufo%20news%202012/08/24__8___2012__UFO__USA_ROSWELL.jpg
https://i.ytimg.com/vi/tjrH-MxbXfo/default.jpg
ANEΞΗΓΗΤΑ-ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ
http://aneksigita-fainomena.blogspot.com/2012/09/ufo-roswell.html
http://aneksigita-fainomena.blogspot.com/
http://aneksigita-fainomena.blogspot.com/
http://aneksigita-fainomena.blogspot.com/2012/09/ufo-roswell.html
true
8235600035096952317
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Διαβάστε περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE Αναζήτηση ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy